Ihan ensimmäinen lauantaina Flow-festareille viety asiakas jäi myös mieleen.

Sain tilauksen erääseen helsinkiläiseen juhlapaikkaan. Kyytiin tuli häistä karannut (oli vieraana - ei morsian) nuori nainen, josta voisi kirjoittaa kaksi eri tarinaa. Toinen on se, että tyttö pyyteli kovasti anteeksi ja pahoitteli tilannettaan, ja pyysi lupaa vaihtaa vaatteet matkan aikana. Suostuin toki enkä herrasmiehenä tirkistellyt yhtään. Taustapeilikin oli säädetty vähän liian ylös. Mekko vaihtui mustiin tiukkoihin spandex-housuihin ja tummaan toppiin. Meikkikin vaihtui hillitystä -tömäksi.

Joskus on hassua, kun kyytiin tulee taksineitsyt. Niitä aina silloin tällöin tulee. Siis sellainen, joka ei ole ehkä koskaan aikaisemmin ollut taksin kyydissä ja käyttäytyy niin kuin hän aiheuttaisi kamalasti vaivaa pyyntöineen

- Voisinko päästä siihen ja siihen osoitteeseen - anteeksi hurjasti aiheuttamaani vaivaa

- Onko hirveästi vaivaa, jos vaihdan täällä samalla vaatteet - voi anteeksi kamalasti

- Olen tästä hurjasti pahoillani (että tällainen kaunis nuori nainen riisuutuu taksisi takapenkillä, etkä pysty katselemaan)

- Tämä tällainen on varmaankin kamalinta, mitä olet taksikuskina joutunut kokemaan

- Voit jättää minut ihan mihin sinulle parhaiten sopii, ei sillä ole merkitystä mihin minä olen menossa, kunhan vain aiheutan mahdollisimman vähän vaivaa.

Taksineitsyt ei ikään kuin hoksaa sitä homman jujua, että me ajetaan sinne mihin asiakas haluaa ja niin kauan kuin matka kestää, sekä sitä, että asiakas jää kyydistä siellä missä hän haluaa, eikä siellä missä kuski haluaa (paitsi tietyissä erikoistapauksissa...).