Laitetaanpas vaihteeksi taas tällainen vuororaportti. Vuoro alkoi 22:00 ja päättyi virallisesti klo 6.

- Pasilan teatterilta Pakilaan. Keskustellimme siitä, valitsisiko mieluummin töyssyt pois vaiko vihreitä aaltoja liikennevaloihin.

- Koska Pakilan ja Pasilan seudut olivat täynnänsä takseja, päätin käydä ostamassa yötä varten juotavaa Manskun ABC:ltä. Lähtiessäni sieltä kyytiini hinkui kaksi naista. Etupenkkiläinen ilmoitti, että ajaisimme kohti keskustaa ja ottaisimme matkan varrelta kyytiin kolme kaveria. Kerroin, että hänen pitää valita niistä kaksi parasta, koska viidettä matkustajaa autoon ei voi ottaa. Tästä väittelimme koko matkan Runebergin kadun risteykseen asti, ja koska en hänen vaatimuksiinsa suostunut, hän päätti jäädä kavereidensa luo. Takapenkin matkustaja päätti kuitenkin matkata Olariin.

- Palasin takaisin Helsinkiin ja Annankadun tolpalle. Tuli tilaus Uudenmaankadulle, josta kyytiin tuli nainen. Ajoimme Haagaan, josta otimme kyytiin pienen vauvan ja ajoimme takaisin Uudenmaankadulle.

- Uusi tilaus Uudenmaankadulle. Kyytiin tuli kolmekymppinen nainen, joka matkasi Harjuun. Keskustelimme kevään tulosta ja liikennevaloista. Tulimme siihen tulokseen, että jo ilmastonmuutoksenkin takia olisi fiksumpaa olla seisottamatta autoja niin usein liikennevaloissa. Tyhjäkäynti ja kiihdyttely huonontavat myös Helsingin ilmanlaatua. Punaisista toiseen ajaminen on älytöntä.

- Kolme henkilöä Kulttuuritalolta Rautatieasemalle

- Marskin tolpalta Sturenkadulle. Kyytiin hyvin känninen mies. Vaihtoehtona olisi tosin ollut kaksi vielä kännisempää miestä (toinen oli jo talutuksessa), jotka yrittivät jo kertaalleen tulla kyytiin keskellä Manskua.

- Keski-ikäinen mieshenkilö Kulttuuritalolta Pietarinkadulle

- Tilaus naapurikadulle ja kyytiin kipusi kaunis eksoottinen nainen, joka halusi Alcatraziin. Tajusin heti mistä on kysymys - paitsi että seuraavan kyydin aikana tajusin vielä paremmin.

- Alcatrazilta tuli kyytiin vielä eksoottisemman näköinen kaunotar ulkomaalaisen miehen kanssa. Halusivat erääseen Espoon hotelliin. Matkan varrella mies yritti udella naiselta, että paljonko tämä tienaa kuussa. Nainen ei suostunut kertomaan, mutta ilmoitti kuitenkin, että jos mies haluaisi hänet kuukaudeksi, se maksaisi 20 000€. Eli kyse ei ollut enää mistään itänaapurin tuotteesta tai Marskilla päivystävistä B-luokan ylimäämä-naisista, vaan huomattavasi kalliimman puolen naisseurasta. Tajusin myös, että edellinen nainen ei tainnutkaan olla tulossa töihin vaan asiakkaan luota.

- Kampin metroaseman tolpalta mieshenkilö Tapiolaan. Tarjosi könttäsummaa, mutta sanoin, että mittari päällä ajellaan.

- Kampin metroaseman tolpalta kaksi naishenkilöä, joista ensimmäinen meni Kontulaan ja toinen jatkoi Heikinlaaksoon.

- Paluumatkalla keskustaan nappasin kyytiin pariskunnan joka halusi Käpylään.

- Hakaniemen torilta kaksi nuorta miestä ja yksi nainen Käpylään. Kun osoitteeksi annettiin Pohjolankatu, minulle tuli hetkeksi oikosulku, enkä meinannut muistaa missä se oli. Yksi miehistä jatkoi vielä Veräjälaaksoon.

- Tilaus Oulunkylästä. Kyytiin tuli pariskunta, joka halusi Tapaninvainioon.

- Tässä vaiheessa kello oli hivenen yli neljä, ja olin sopinut isännän kanssa, että käyn kuskaamassa hänen tuttavaperheensä Jollaksesta lentokentälle puoli viideltä. Ajelin Jollakseen, lastasimme perheen kyytiin, ajelin lentokentälle ja kun pääsin takaisin keskustaan noin parikymmentä minuuttia yli viiden, oli kaupunki tyhjä ja tolpat täynnä takseja, joten päätin lopettaa vuoroni siihen.