Perjantai oli sitten viimeinen ajo neljään viikkoon. Piti varata viikonloput muuhun käyttöön.

Volvo oli päässyt jatkamaan eläkkeellä oloaan ja vara-autoksi oli vaihtunut Vehon varataksi, E-mallin sedanmersu.

* * *

Alkuillasta matkailumessut työllistivät mukavasti, eikä muutenkaan ollut hirveästi valittamista, varsinkin kun julkkiskokoelmani lisääntyi taas kahdella.

Otin alkuillasta kyytiini naislauman, joka oli menossa firman pippaloihin Telakalle. Matkalla naiset keskustelivat siitä, kuka tahi ketkä ovat pippaloissa esiintymässä. No, jätin naiset Telakalle ja lähdin ajelemaan keskustaan päin. Putkahtaessani tunnelista Uudenmaankadulle tuli tilaus Henry Fordin kadulle, eli juuri samaiselle Telakalle. Aavistuksenomaisen epäröinnin jälkeen otin tilauksen vastaan, mutta saman tien iski kova epäilys siitä, onko asiakkaani enää siinä vaiheessa Telakalla kun sinne ehdin. Munkkisaaresta poistuessani sinne nimittäin virtasi takseja, ja oli helppo olettaa, että satunnainen asiakas hyppäisikin saman tien paikalla olevaan tyhjään taksiin. Ajoin kuitenkin perille ja kuinkas ollakaan, siellä olivat ko. firman pippaloissa esiintyneet näyttelijät odottamassa taksia. Heti kaksi nimeä lisää listaan! Tosin täytyy kyllä paljastaa, että toista näyttelijöistä en naamasta tunnistanut, mutta ääni kuulosti kovasti tutulta. Vasta pienen googlailun jälkeen osasin yhdistää hänet oikeisiin telkkariohjelmiin. Toisen tunnistin jo kilometrin päästä, ja olin erityisen tyytyväinen siihen, että otin kyydin.

Kyydissäni olleet naiset vetkuttelivat kyllä liian pitkään lähtönsä kanssa, koska he varmastikin missasivat nämä esiintyjät.