Perjantain vuoroennätys parani entisestään, mikä oli kyllä odotettavissakin - ja myös kummallista, ellei näin ei olisi käynyt. Olihan taas ensimmäinen palkkapäivän jälkeinen perjantai, eli EPJP, ja sen lisäksi pikkujoulukausi kukkeimmillaan.

 *

Poliisi teki taksitarkastajan kanssa elämäni ensimmäisen tarkastuksen, jossa tarkistettiin kuljettajan ajokortti, ajolupa ja ajopäiväkirja sekä auton paperit. Selvisin ilman sakkoja ja vankilatuomioita. Sain myös sellaisen "vapaudut vankilasta" -kortin siltä varalta, että minua tullaan illan aikana tarkastamaan uudelleen.

 * *

Taksimiehen tietolaarista pääsin ammentamaan hämmästyneille pitkiin nahkatakkeihin pukeutuneille asiakkaille tiedon, että Kingston Wall –bändin rumpalina oli Sami Kuoppamäki.

* * *

Vanha kunnon salaperäisten koodien ilta palasi ohjelmistoon: Lintuvaara, Lintuvaara, Lintuvaara. Koskaan aiemmin en ole Lintuvaarassa käynyt ja nyt heti kolmesti.

* * * *

Näytänköhän minä asiakkaan näkökulmasta, eli takaviistosta, jotenkin erityisen nuorelta. Viimeisin tähän liittynyt kommentti oli naiselta, joka mielestäni hyvinkin saattoi olla lähes saman ikäinen kuin minä. Hän ihmetteli, että ”miten noin nuori kuuntelee näin hyvää musiikkia” (radiossa soi Groove). Normaalisti kuulemma ikäiseni kuuntelevat hip hoppia ja muuta sellaista. Mielestäni hip hoppia kuuntelevat alle 15-vuotiaat, ja jos sen ikäinen ajaisi taksia, hämmästelisin kyllä aivan eri asioita kuin hänen musiikkimakuaan.