Tämä ei nyt liity taksihommaan mitenkään, mutta oli pakko kirjoittaa. Nauratti tänään taas nuo lööpit. Piti ihan Citymarketissa ottaa lehti kouraan ja lukea, kun lööppi huusi, että "Vesa-Matti Loiri: Vakava sairaus rajoittaa elämää", että mikähän on Loirille tullut. No, varsinaisesti juttu käsitteli sitä, että Loiri haluaa asua mahdollisimman paljon Inarissa mökillään ja että hän suunnittelee eläkkeelle siirtymistä. Oli siellä sitten maininta, että Loirilla on aikuisiän diabetes, joka muuten by the way on yli 200 000 suomalaisella.

Toinen, mikä aina naurattaa, on nämä julkkisten "yllätysvauvat". Jani Sievinen ja joku nainen saavat nyt sitten tällaisen ylläripyllärin. Se nauratuksen aihe siinä on se, että mikä siitä vauvasta tekee sen yllätyksen? Luulisi, ettei se vauva ainakaan sille naiselle yhdeksän kuukauden kuluttua ole enää mikään yllätys. Ainakaan siinä mielessä, että vauva on tulossa. Ei minua ainakaan yllättäisi, jos joku sanoisi, että "saat Jaakko yhdeksän kuukauden kuluttua polkupyörän" ja sitten  yhdeksän kuukauden kuluttua se ilmestyisi pihalle renkaat valmiiksi täyteen pumpattuna. Paitsi jos olisin unohtanut sen. Tosin luulen, ettei odottava äiti pääse sitä omaa yllätystään unohtamaan. Tai mistä sitä näistä julkkiksista tietää.

- Jani, Jani, apua! Mulla on maha aivan järkyttävän turvoksissa! Aivan kuin jalkapallo olisi mahassa. Tuotko samariinia tai jotain, kulta?
- Mari kuule, etkö sä nyt millään muista, että sä olet kahdeksatta kuukautta raskaana?
- Ai niin perhana oonkin, pääsi täysin unohtumaan. Niin tosiaan, teinhän minä silloin sen raskaustestinkin.
- Miten sä et voi sitä muistaa? Joka viikko sama juttu.
- No ei sitä nyt kaikkea voi muistaa.
- Mä haen tussin ja kirjoitan siihen sun mahaan, että "olen raskaana, siksi mahani pullottaa", että ei aina tarvi kysyä.

 Vai onko se niin, että joku blondijulkkis ei ole ihan varma siitä, että tuleeko sieltä digiboxi, purjelaiva, kinkkusämpylä, kääpiövillakoira vaiko vauva? Ja odotusarvona on tietysti joku muu kuin se vauva, koska juuri se on se yllätys. Enemmän voisi luulla, että lööpissä tätä "yllätystä" voisi käyttää vaikka sellaisessa lööpissä, että "Yllätyskani: Jani Sievisen vaimo synnytti kanin!"

Vai onko se yllätys siinä, ettei vehdatessa tiedetty, että miten ne lapset saavat alkunsa.