Vuoroenkka tuli, mutta jätti silti jossittelulle sijaa. Vuoroni oli sellainen, että oikeasti se alkoi vasta klo 23. Jos vuoroni olisi alkanut täysipainoisesti jo klo 18 ja jos seuraavan kuskin vuoro ei olisi alkanut aamulla klo 6, olisin varmastikin päässyt vieläkin parempaan tulokseen, uudelle sataluvulle asti. Nyt nimittäin aloitin kyllä jo klo 18, heti edellisen kuskin lopetettua vuoronsa. Data oli edellisen vuoron perään auki vielä kolme varttia, joten ennätin saada kaksi tilausta. Sen jälkeen aina sinne yhteentoista asti, oli data kiinni, joten olin pelkästään tolppa-asiakkaiden varassa. Se vähän hidasti menoa, ja datan kanssa olisin varmastikin saanut pari kyytiä enemmän tuona aikana. Samoin aamulla kyytiä olisi riittänyt aina vaan, mutta piti mennä luovuttamaan auto seuraavalle kuskille. Silloinkin parikymmentä minuuttia myöhässä, sillä tottakai se viimeinen kyyti oli sitten Keravalle. Enkä viitsinyt uhmata terveyttäni sanomalla sille jonkinasteisessa humalatilassa olevalle jäbälle, joka oli jo kolme tuntia jonottanut kyytiä, että "sorge, ota seuraava taksi!"

Tämä vuoroennätys koski siis kassaa. Toinen menestystä mittaava faktori on "juoksu", eli kuinka monta euroa kertyy kilometriä kohti. Siinä ennätykseni on 1,55 €/km ja surkein 0,84 €/km (viime keskiviikolta, kun piti ajaa tyhjänä pitkiä matkoja Kellokoskilta ja Tuusuloista). Lasken joskus keskiarvoni, mutta nyt en viitsi, kun ei huvita. Minulla on sellainen käsitys, että yli euron menevät juoksut alkavat olla ihan ok.

Mutta muuten kaiken kaikkiaan hyvä ilta.

Yhden reittimokan tein. Laajalahden tennishallilla oli jonkun firman henkilökuntabileet ja sinne oli perustettu ylimääräinen tolppa (tätä tolppaa sitten pumppasin tyhjäksi, kun ei data ollut käytössä). Asiakas halusi Kiloon. Ajoin kuten olin keskustasta tottunut ajamaan, eli Länsiväylän kautta. Mutta mutta, Eteläiseltä Hesperiankadulta olisi tottakai pitänyt ajaa suoraan Merikannontietä Paciuksenkadulle ja siitä Munkkiniemen kautta Turunväylälle. Paluumatkalla ajoin tätä reittiä ja se oli kahdeksan minuuttia nopeampi, vaikka en olisi toivonut.