Perjantai olikin sitten tämän kevään viimeinen ajovuoro. Seuraavan kerran olen taksin ratissa vasta juhannusta edeltävällä viikolla.

Nimimerkki "Anis" kysyi kerran, että "teenkö mitään peliliikkeitä ajatellen, että tästä tulee hyvä juttu blogiin?" Nyt ajattelin sellaisen tehdä. Tai sanotaanko, että ainakin 1/3 arvoisesti. Otin nimittäin kesäkuulle päivävuoroja ihan sen takia, että niiden asiakaskunta ja meininki muutenkin on aivan erilaista kuin loppujen lopuksi aika rutiininomainen humaltuneiden kotiinkuskailu aamuöisin.

Eli eka 1/3 syy on vaihtelu, toinen 1/3 se, että päivävuorojen reitit ja matkat ja liikenne ovat niin erilaisia, että tulee vähän erilaista kokemusta ja erilaisia reittejä ja kolmas 1/3 on mahdolliset jutut tätä blogia ajatellen.

Ja hmmm... on siellä yksi piilosyykin... nimittäin jalkapallon EM-kisat. Ajamalla päivävuoroja pystyn katsomaan jalkapalloa täysipainoisesti ja silti ajamaan vähän taksiakin. On minulla siellä muutama yövuorolle uhrattu jalkapallolauantai, jottei ihan pääse rahat loppumaan. Päivävuorojen kassat kun ovat huomattavasti surkeampia kuin yövuoroissa.