Aika paljon tuntuvat asiakkaat jättävän tavaroitaan taksiin. Yleisimpiä taitavat olla laukut ja kännykät. Minun kyytiini on jäänyt kaksi kännykkää. Toinen jäi Hotelli Kalastajatorppaan menneeltä asiakkaalta (palautin kännykän respaan) ja toisen olenkin kertonut. Näiden kahden kännykän lisäksi kyytiini on jäänyt kahdet naisten hansikkaat.

Jostain syystä kuitenkin yleisin objekti joka taksiini jää, on olut. Pulloja ja tölkkejä - enkä siis tarkoita mitään hylsyjä, vaan avaamattomia. Viime lauantaina asiakas unohti kokonaisen laivalaatikon oluttölkkejä. Siis sellaisen 24-packin. Loota laitettiin peräkonttiin ja sinne se jäi. Huomasin boksin jo ennen kuin seuraava asiakas tuli kyytiin ja soitin taksikeskukseen ilmoittaakseni valmiiksi, että kun asiakas soittaa perään niin tiedossa olisi jo valmiiksi, missä taksissa olutboksi on.

Mutta eipä ole kukaan perään soitellut. Tuossa se olutboksi nököttää, ja vähän hassua sitä olisi ehkä mihinkään löytötavaratoimistoon viedä.

Joku varmaan ajattelee, että mikäs sen hienompaa, kuin raahata asiakkaiden jättämiä oluita kotijääkaappiin, mutta minäpä kun en juo olutta.