Joskus harmittaa vietävästi, että aivot toimivat niin hitaasti. Minun olisi pitänyt älytä sanoa, että "googlaa parin päivän päästä hakulauseella 'rintsikoiden riisuminen taksissa'", mutten älynnyt.

Laitan tänne nuo sanat ihan kaiken varalta, jos kuitenkin sattumalta sattuisi, että joku tuosta teekkariporukasta tulisi sittenkin googlanneeksi noita sanoja. Samalla voisin kertoa sen helpottavan tiedon, että ei, taksin valvontakameran kuvamateriaali ei tule YouTubeen. Että vaikka niin sanoinkin, niin kyseinen taksimatka ei tule löytymään YouTubesta hakulauseella "rintsikoiden riisuminen taksissa" - mutta olisi pitänyt voi voi VOI ETTÄ älytä sanoa, että "googlaa se kuitenkin parin päivän päästä", niin olisivat päätyneet edes tänne.

Niin, mistä on kysymys? No teekkareista tietenkin. Nuo kansakuntamme koomikot ja hupiveikot, joista valmistuttuaan tulee kuivia kuin aavikon tuuli, impulsiivisia kuin paavi ja hauskoja kuin märät sukat pakkasella. Transformaatio on niin totaalinen ja nopea, että sen tutkimiseen jos mihin pitäisi uhrata apurahoja ja perustaa ehkä jopa oma tiedekunta.

Kyytiin tuli neljä iloista teekkaria - kaksi miestä ja loput sitä toista sukupuolta. Toinen naisista kertoi heti matkan alettua, että hänen rintsikkansa on hajalla ja että se pistää ja kiduttaa kuin neula - joten hän naisakrobaatteili ja riisui rintsikkansa niin kuin naiset sen joskus tekevät. Samalla tavalla kuin taikuri, joka poistaa alushousut riisumatta päällihousuja. Porukan naurettua ja käkätettyä ja väännettyä herjaa aiheesta tarpeeksi nainen kysyi, että "onko tuo tuossa kamera". Loput arvaattekin.