Pimeistä takseista kuulee aina silloin tällöin, jotkut asiakkaatkin ovat kertoneet käyttäneensä. Eipä siinä mitään - jos ei ole niin väliksi, vaikka kuskina sattuisi olemaan esimerkiksi vankikarkuri. Nikita Fouganthine elikkäs Juha Valjakkala ehti pakomatkansa aikana harrastaa taksikuskeilua.

Lainaus Iltalehdestä:
"Hän myönsi myös harjoittaneensa luvatonta taksiliikennettä. Fouganthine poimi kyytiinsä ihmisiä Helsingin keskustasta ja kuljetti heidät Vantaalle. Hänelle maksettiin kyydityksestä.Vantaan Myyrmäessä poliisipartio yritti pysäyttää henkilöauton rutiinitarkastukseen, jolloin valvotusta koevapaudesta omille teilleen lauantaina lähtenyt Fouganthine lähti ajamaan poliisia karkuun."

Jotenkin minusta on mukava kuulla uutisia siitä, että pimeän taksin asiakas ryöstettiin, pimeän taksin kuljettaja löi asiakasta vasaralla päähän tai että vankikarkuri-murhaaja kuskailee ihmisiä. Ehkä se saa ihmiset ajattelemaan tuota pimeän taksin käyttöä. Fouganthinekin oli pyytänyt taksaa matkasta Helsingistä Vantaalle 100€ - että se siitä edullisuudesta. Kolmoismurhaajan kanssa on varmaan kiva kinastella maksusta.