Lauantaiyönä linja-autoaseman tolpalta kyytiin yritti taas yksi etuilija. Jono ei ollut pitkän pitkä, ehkä noin kahden auton mittainen. Odottaessani edessä olevan auton lähtöä, kuulin kuinka takaovi aukesi ja sisään alkoi tunkemaan jonon loppupäässä ollut noin parikymppinen mies. Komensin miehen välittömästi ulos. Hän yritti äkistä jotain ja jatkaa tunkeutumista. Sanoin, että "turhaan yrität, tämä taksi ei liiku mihinkään ennen kuin olet pihalla". Mies pysäytti tunkeutumisen, muttei myöskään tehnyt mitään poistuakseen autosta. Yritti vielä sopertaa jotain, mutta jatkoin komentamista. Lopulta ympärillä olevat muut jonottajat kyllästyivät tyyppiin ja kiskoivat ulos autosta.

1298204.jpg

Yksi viikonlopun asiakkaista, joka oli ajanut opiskeluaikoinaan itsekin taksia, kertoi eräästä kohdalleen sattuneesta etuilutilanteesta.

Hän oli mennyt hakemaan rautatieaseman tolppajonosta asiakkaita. Tämä oli tapahtunut 90-luvulla moottoripyöräjengien keskinäisen sodan ollessa kiivaimmillaan. Jonon ohi auton takapenkille oli kiilannut erään moottoripyöräjengin liivejä kantanut tatuoitu ja parrakas mies naisensa kanssa. Jonon ensimmäisenä olleen pariskunnan nainen oli sanonut miehelleen tiukasti:
- Hei noi etuilee, sano niille jotain!
Mies oli kumartunut katsomaan auton sisälle, noussut takaisin ylös ja sanonut:
- Sano ite!