Kirjoitin jo aiemmin näistä teemailloista, jolloin kaikki kyydit tuntuvat menevän samaan paikkaan. Toinen, vähän riisutumpi versio samasta on sellainen kummallinen yhteensattuma, että aivan tajuttoman usein tulee kyyti johonkin, ja sitten korkeintaan kaksi kyytiä myöhemmin uudestaan samaan paikkaan. Pienen lisäsäväyksen tähän tuo se, että hyvin monesti se paikka on vielä sellainen, jossa en ole aiemmin käynyt. Ikään kuin uuteen paikkaan ajo kerrattaisiin opintojen äidiksi. Välillä riittää sama lähiö, välillä taas jopa samalle kadulle.

Esimerkkejä: Tulee kyyti Vantaan Hämeenvaaraan, jossa en ole koskaan käynyt, ja kappas, pari kyytiä myöhemmin uudestaan. Samanlaisia yhdistelmiä, joihin olen joutunut, ovat mm. Tuusula – Tuusula, Puotinharju – Puotinharju, Koivukylä – Koivukylä, Kadetintie – Kadetintie, näin pari mainitakseni. Mutta jos oikeasti aina ajovuoron jälkeen luettelisin tässä kyytini, teilläkin ällistäisi päästä huomatessanne tämän säännönmukaisuuden.

Joku tv-sarja Lostia liikaa katsellut voisi jo kuvitella, että tässä on joku koodi, tai vähintään salajuoni, sen verran säännönmukaista toimintaa tämä on. Pitäisi varmaan alkaa pitää kirjaa näistä kaksoiskohteista ja yrittää tulkita niiden yhteyttä toisiinsa. Ties vaikka pääsisi osalliseksi jostain korkeammasta tietoisuudesta!

PS: Tuon Lost-sarjan salaperäisen numerosarjan mukaiset taksitolpat ovat muuten: (4) Kämp (hotelli), (8) Grand Marina (hotelli), (15) Isokaari (Lauttasaaressa), (16) Hakaniemi (hotelli Hilton Strand), (23) Marski (hotelli) ja (42) Pukinmäki.