Eilen perjantaina oli ihan normaali 18-4.30 vuoro. Jatkoaika olisi ollut kuuteen asti, mutta kun kylillä ei enää porukkaa ollut, niin lähdin viiden jälkeen nukkumaan.

Alkuilta oli sellainen, että ottipa sen kyydin mistä vaan, niin aina kohteena oli Hartwall-Areena, jossa eilen oli Gwen Stefanin konsertti. En tiedä, voiko tästä tehdä jotain tilastollisia johtopäätöksiä, mutta kaikki kyydittäväni olivat noin 30-40 –vuotiaita naisia. Yhtään miestä en Areenalle vienyt. Kun neljännestä tilauskohteesta tuli taas kaksi pyntättyä noin kolmekymppistä naista kyytiin, kysyin jo heti heidän istuessaan autoon, että: "saanko arvata: Hartwall-Areenalle?" Tytöt totesivat, että tämä oli täydellistä ammatinhallintaa.

Pasilankadun ja Veturitien risteys on muuten yksi huonoimmin toimivista risteyksistä – ainakin silloin kun Areenalla on joku tapahtuma. On varsin turhauttavaa, kun data ilmoittelee, että "Hartwall-Areenalla pitkä jono asiakkaita", kun istut liikkumattomassa jonossa tyhjän taksin kanssa vähintään varttitunnin päästäksesi hakemaan niitä asiakkaita.

Ravintoloiden sulkemisaikaan olin liikkeellä itäpuolella ja kävinkin sitten ajamassa Itäkeskuksen tolpalta ihmisiä lähinnä Puotilaan, Myllypuroon ja Vuosaareen. Jos vähän taas puhuu teemaillasta, niin eilisen teemat olivat kyllä Puotila ja Myllypurossa X-tien numero 2. Tuntui siltä, että koko eilisillan, otti sen kyydin Keskustasta tai Itäkeskuksesta, niin puolet kyydeistä oli joko Puotilaan tai Myllypuroon – ja Mylliksessä joka kerta saman tien samaan numeroon. Ainakin kolmesti, ja se minusta on jo tilastollisesti merkittävää, kun tässä kaupungissa on kuitenkin niitä katuja ja osoitteita useampikin (kai noin 5700 katua).

Espoossa en muuten by the way käynyt kertaakaan! Ihmeiden ihme!

Tippejäkin kertyi taas ihan mukavasti (viime viikolla ei tainnut tulla keneltäkään). Paras oli se virolainen mies, joka jätti kaksikymppisen, kun matka maksoi 12 € ja risat.

Muutamaa tapausta lukuun ottamatta eilisillan kyydit olivat aika tavallisia. Ei mitään hauskoja keskusteluja, eikä avautumisia. Kerron perjantain erikoiset erikseen, ettei tästä pätkästä tule niin hervottoman pitkä.