Tilastollinen epätodellisuusharha iski jälleen! Pohdiskelin joskus lokakuussa todennäköisyyttä sille, että sama asiakas tulee kyytiin kahdesti. Tämä tapahtui ensimmäisen kerran jo heti lokakuussa, mutta nyt uudestaan!

Olen nyt kuskannut erään herran sekä kotoa kaupunkiin, että takaisin. Yritin lueskella, että olisinko kertonut miehestä aikaisemmin, mutta ehkä en. Vein joskus syksyllä miehen Puistolasta keskustaan. Mies jäi mieleen siksi, että osoite on vähän erikoisemmassa paikassa ja siksi, että keskustelimme BMW-merkkisistä saksalaisvalmisteista. Nyt sitten eilen aamulla otin saman miehen käsipystystä kyytiin Erottajalta. Mies oli hieman heikommassa hapessa kuin edellisellä kerralla - eikä keskustelu ollut yhtään niin henkevää kuin viimeksi. Itse asiassa sitä ei ollut ollenkaan. Jätin myös kertomatta tämän yhteensattuman, koska en uskonut miehen pystyvän sisäistämään asian suurenmoisuutta ja hetken hekumaa!

1298204.jpg

Tosin eräs eilinen asiakas kertoi, että sama kuski vei hänet viikon sisällä kolmesti kotiin. Tämän mahdollisuuden todennäköisyyttä tietysti vahvistaa se, jos kuski päivystää aina samalla tolpalla ja asiakkaan reittikin on vakio, mutta en millään tavalla antanut tämän heikentää oman sattumani sankarillisuutta.